Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Adana barış ve huzur içinde yaşamak istiyor. Hak edilmemiş bir sonuca güvenerek halkın mevsimsel tercihi istismar edilmemeli.” dedi.

SEÇİM SONUCU VE ÇALIŞMALAR İSTİŞARE EDİLDİ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Divan Kurulu ve İl Yönetim Kurulu toplantılarında 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçim sonuçlarını ve yaz döneminde yapılacak çalışmaları istişare etti. Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Salonu’nda yapılan toplantıda Başkan Kanlı, tüm vatandaşlara ulaşmak ve desteklerini istemek için Cumhur İttifakı olarak hep sahada olduklarını ama bilinen sonucun alındığını belirtti.

“SONUCU ELBETTE ÖNEMSİYORUZ VE SAYGI DUYUYORUZ”

Ülke ve devlet yönetiminde Cumhur İttifakı’na güven duyan halkın önemli bir kesiminin 31 Mart seçiminde konjonktürel şartların etkisi altında sandığa gittiğini ifade eden Kanlı “Bu seçimde sandıktan çıkan sonucu elbette önemsiyoruz ve saygı duyuyoruz. Asla umutsuz olmadık, umutsuz olmayacağız. Bundan sonra bize düşen, yarın seçim olacakmış gibi çalışmaktır. Gönül seferberliği içinde yine el ele, omuz omuza verip çalışacağız.” ifadesini kullandı.

DEVLET BAHÇELİ’NİN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Yusuf Kanlı, toplantının ardından yaptığı açıklamada ise, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin son Meclis Grup Toplantısında ifade ettiği “31 Mart yerel seçimlerinden sonra el değiştiren, birisinin çıkıp diğerinin indiği bir iktidar yapısı yoktur. ‘Yerelde iktidar olduk’ diyenler hayal âlemindedir.” şeklindeki sözlerine atıfta bulundu.

“ADANA BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE YAŞAMAK İSTİYOR”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, devamla, “Adana barış ve huzur içinde yaşamak istiyor. Hak edilmemiş bir sonuca güvenerek halkın mevsimsel tercihi istismar edilmemeli. Kimse kendisinde olmayan gücü varmış gibi davranmasın, Adana’da meydan boş zannedilmesin. Ne bu ülke ne de Adana sahipsiz değildir.” mesajı verdi.