Instagram üzerinde 3 milyon 800 bin kişinin takip ettiği güzel voleybolcu Zehra Güneş, bir süredir ayrılık acısı yaşıyordu. Babası Milletvekili Davut Dişli olan Eren Dişli'yle ilişkilerini sonlandıran Zehra Güneş'in bu acısı kısa sürdü. Dünya'nın en çok kazanan voleybolcuları arasında yer alan Zehra Güneş'in gönlünü Fenerbahçe'nin eski kalecilerinden Berke Özer'e kaptırdığı söyleniyor. 

ZEHRA GÜNEŞ BERKE ÖZER'E GÖNLÜNÜ KAPTIRDI

Takvim.com.tr'de paylaşılan habere göre, Eren Dişli ile ilişkisinin sona ermesinin ardından, genç voleybolcu yeni bir aşka yelken açtı. Güneş'in, Eyüpspor'un kalecisi Berke Özer ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

ARİNA DETAYI ŞAŞIRTTI

Hali hazırda TFF 1. liginde ilk sırada bulunan Eüypspor'da forma giyen Berke Özer'in daha önce Fenerbaçhe'nin güzeller güzeli Rus voleybolcusu Arina Fedorovtseva ile ilişki yaşadığı ancak anlaşmazlık nedeniyle ayrıldıkları öne sürüldü.

BOYU BOYUNA HUYU HUYUNA

Milli Voelybolcu Zehra Güneş ile Eyüpspor Kalecisi Berke Özer arasında çıkan aşk iddialarından sonra sosyal medyada kullanıcılar, "Boyu boyuna huyu huyuna" gibi yorumlarda bulundu. 

INSTAGRAM'DA BİRBİRLERİNİ TAKİP ETMİYORLAR

Zehra Güneş, Instagram'da en çok takip edilen voleybolcular arasında zirvede. Toplamda 3.8 milyon kişi tarafından takip ediliyor. Keza Berke Özer de instagram hesabını oldukça aktif kullanıyor. Ancak ikili birbirlerini Instagram üzerinden takip etmiyor. Bu davranışları ilişkilerini gözlerden uzak yaşamak istemelerine yoruldu. 

Kaynak: Takvim.com.tr

Derleme: Objektifa.com - Göktuğ Efil