Anneler Günü yaklaşırken, Ziraat Bankası müşterilerine özel bir kampanya ile geliyor. Banka, bu özel günde anneler için alışveriş yapacak olanlara toplamda 300 TL'lik Bankkart Lira sunuyor. Bu kampanya, özellikle yükselen enflasyon oranları ve artan yaşam maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

Ziraat Bankası'ndan Anneler Gününe Özel Destek

Ziraat Bankası, 1-14 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, belirli sektörlerde yapılacak 1500 TL ve üzeri alışverişlere 150 TL, toplamda ise 300 TL Bankkart Lira vermeyi taahhüt ediyor. Kampanyadan yararlanmak için Bankkart sahiplerinin, anlaşmalı giyim, aksesuar, kozmetik, kuyumculuk, saat, çiçekçilik, küçük ev aletleri, güzellik/bakım merkezleri, kuaför salonları, kafe ve restoran sektörlerindeki üye iş yerlerinde alışveriş yapmaları gerekiyor...

Bankkart Mobil Uygulamasıyla Mümkün

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, Bankkart Mobil uygulamasını kullanmaları veya bankkart.com.tr internet sitesini ziyaret etmeleri gerekmektedir. Kampanyadan faydalanabilmek için tek seferde yapılacak 1500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak bu fırsat, müşterilerin Anneler Günü için özel hediyeler alabilmesini kolaylaştıracak.

Ziraat Bankası, piyasadaki en yüksek indirim oranlarını sunarak, müşterilerinin alım gücünü desteklemeyi hedefliyor. Kampanya, çok çeşitli sektörlerde geçerli olduğu için her türlü hediye ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bankkart Mobil veya resmi web sitesi üzerinden kolayca kampanyaya katılabilirsiniz.