Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlara 7.000 TL'ye kadar ek ödeme vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek hızlı bir şekilde ödeme olabileceğiniz bu kampanyaya katılarak 36 ay vadeli 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli olarak yeni Kredi paketlerinden bir tanesini seçerek bireysel tüketici kredisi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası 18 yaş üzerinde olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu bu yeni kredi kampanyası ile birlikte nakit kredi ödemelerinden faydalanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların kredi puanı da uygun olması durumunda başvurularını hemen yapabilir.

ZİRAAT BANKASI ₺7.000 EK ÖDEME

Ziraat Bankası banka hesabınızın olması durumunda ek ödeme için başvuru gerçekleştirmek istiyorsunuz banka müşterisi olmanız halinde işlemlerinizi hızlı bir şekilde bankanın mobil uygulaması üzerinden hemen yapabilirsiniz. Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu aynı zamanda şubelere gitmeden bankanın resmi internet sitesi üzerindeki kredi başvuru formunu doldurarak da vatandaşlara sunulmaktadır.