11 gün içinde 86.000 TL ödeme verilecek. Ziraat Bankası hesabı olanlar bayram ediyor - Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattı ve banka hesabı bulunan vatandaşlara 11 gün içinde 86.000 TL'ye kadar ödeme imkanı sunulacağı duyuruldu. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen bireysel müşteriler için özel olarak hazırlanan bu kampanya, Ziraat Bankası tarafından sunulan banka kredi politikalarına uygun olan müşterilere aynı gün içinde kredi ödemesi alma fırsatı sağlayacak.

Ziraat Bankası'nın İhtiyaç Kredisi Kampanyası kapsamında sunulan bu krediler, 24 ay vadeli ve 86.000 TL'ye kadar kullanılabilecek. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, en yakın Ziraat Bankası şubesinden veya internet bankacılığı üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler. Banka müşterisi olan vatandaşlar, aynı gün içinde hesaplarına kredi ödemelerini alabilecekler.

Ziraat Bankası, vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla internet bankacılığı uygulamasını kullanarak başvuru işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlama imkanı sunmaktadır. İnternet bankacılığı üzerinden başvuru yapacak olan müşterilere, 3 ay ödeme erteleme seçeneği, masrafsız ve gelir belgesiz kredi imkanı sunulmaktadır. Emekli olan ve sigortalı olarak çalışan tüm vatandaşlar, Ziraat Bankası tarafından sunulan destek kredilerinden yararlanma fırsatına sahiptir.

Ziraat Bankası'nın başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyası, müşterilere acil nakit ihtiyaçlarını karşılamada büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Banka hesabı olan vatandaşlar, kısa sürede başvurularını tamamlayarak aynı gün içinde kredi ödemelerini hesaplarına aktarabilecekler. Kampanya süresince Ziraat Bankası müşterilerine sunulan bu avantajlı krediler, ihtiyaçlarını karşılamak isteyen herkese fırsat sunmaktadır.