Ziraat Bankası'nın  yeni kredi kampanyası başladı. Mayıs ayında müşterilerinin nakit parayı olan ihtiyaçlarını karşılamakta kararlı olan Ziraat Bankası, tek başvuru ile 120.000 TL'lik kredi desteği sunuyor. Ziraat Bankası'nın düşük faizli kredi kampanyasında başvuru şartları da belli oldu. Mayıs 2024 itibarıyla kredi faiz oranları güncellenirken Ziraat Bankası müşterilerine en uygun faizli kredi desteği imkanını  sunuyor. 

Ziraat Bankası'nın kredi paketine başvuru yapmak isteyen müşterilerinin başvuru sırasında istenen belgeleri hazırlamaları ve mobil bankacılık uygulaması üzerinden başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Başvuru süreci kısa ve kolay.

Ziraat Bankası düşük faizli kredi kampanyasına başvuru yaparken bankanın aradığı şartlarda gerekiyor. 120.000 TL'lik kredi desteğinden faydalanmak için mutlaka Ziraat Bankası müşterisi olmalısınız. Ziraat Bankası sadece müşterileri için bu kampanyayı yapıyor. Kredi notunun yüksek olması şartıbulunuyor, düzenli gelire sahip olmakta aranan başvuru şartları arasında yer alıyor. 

Bankanın düşük faizli kredi kampanyasında 12 ay vade seçeneği sunuyor. BDDK, tarafından alınan kararlar doğrultusunda artık 100.000 TL ve üstü kredilerde 12 aydan fazla vade yapılamıyor. Kredi başvuru süreci 31 Mayıs'a kadar devam edecek Bu tarihe kadar başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.