Paragraf Reklam’ın sahibi Semih Dizidar’ın evin önünde öldürme kastıyla kurşunlanmasına ilişkin soruşturma çok ilginç bir hale büründü. 

Dizidar’ın ifadesinde “Büyükşehir reklam ihalesine girersen mermiler konuşur diye tehdit eden Yüksel Yavuz’dan şikayetçiyim” demişti.

Polis dün akşam saatlerinde Yüksel Yavuz’u gözaltına aldı. İfadesinin ardından serbest bırakılacağı belirtilen Yavuz buna rağmen Cinayet Büro’da tutuldu. Çünkü çok ilginç bir gelişme yaşanmıştı. 
 

Semih Dizidar’ın vurulma olayına karışan iki kişiden biri tam da bu esnada polise kendiliğinden teslim olmuştu. Şüphelinin verdiği ifade ise oldukça ilginçti ve soruşturmayı yürüten savcının dikkatini çekmişti:

“Semih Dizidar'ı silahla vuran arkadaşım gel bir taksiye binelim dolaşalım teklifinde bulundu kabul ettim. Birlikte biraz uyuşturucu da almıştık. Taksiciye bir adresi tarif etti. Önüne gelip beklemeye başladık. 

İlerleyen dakikalarda apartmandan biri çıktı ve arkadaşım (şimdi ben bunu vuracağım sen de cep telefonunda kaydet. Tik Tok’ta yayınlarız) diyerek o şahsa doğru hızla yürümeye başladı. Birkaç el ateş edip yanıma geldi ve kaçtık. Benim bu olayla ilgili hiçbir suçum veya bağlantım yoktur”

Bu sürpriz gelişme üzerine soruşturma savcısı Yüksel Yavuz’un gözaltında tutulmasını istedi. 

Cinayet büro saldırıyı gerçekleştiren zanlının kimliğini belirledi ve aranmasına devam ediliyor.

MHP’YE ZİYARETTE BULUNMUŞTU 

Saldırı olayının azmetticisi olarak olarak gözaltına alınan ATO Disiplin Kurulu Başkanı Yüksel Yavuz, MHP’ye yakınlığıyla biliniyor. 

Yavuz, teamüllere aykırı olarak bir süre önce MHP Adana il başkanlığına atanan Yusuf Kanlı’yı ATO adına ziyaret edip başarılar dilemişti.