PFDK tarafından 75 gün hak mahrumiyeti ile cezalandırılan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, konuk Ankaragücü’nün attığı ilk golde faul olmadığını itiraf etti. 

Bunu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Sancak adına, maçta bir koltuğun temsili olarak boş bırakılması da dikkati çekti. 

Sancak, “Evet maçta ilk yediğimiz golde ben bir faul görmedim, hakem VAR’da 4-5 pozisyon dan seyretti: faul olduğuna karar verdi, ne diyeyim keşke gol verilseydi. Bu taraftar ve bu oyuncularla yine galip gelirdik. Ankaragücü Başkanı Faruk abime geçmiş olsun, ALLAH yollarını açık etsin” dedi. 
 

FARUK KOCA: OLACAKLARDAN SORUMLU DEĞİLİM 

Bu arada Ankaragücü kulübü Başkanı Faruk Koca, "90 dakika, takım yenikken de taraftarımız takımı coşkuyla destekledi. Taraftarlar gelecekle ilgili karamsar olmasınlar. Geçen hafta Adana Demirspor'a yapılan muameleyi de şiddetle kınıyorum. Bunu da her platformda kınadım. Bugün Ankaragücü, geçen hafta Adana Demirspor'un uğradığı mağduriyete uğradı. Eğer bu böyle devam ederse tarihte görülmemiş büyük tepkilerle karşılaşacaklarını bilmelerini isterim. Bundan sonra oluşabilecek bir şeyde nasıl tepki vereceğim bende kalsın. Kimseye yapılmasını istemiyoruz ama baktık ki yetkililer ve karar mercileri bu tavırlarına devam ediyor farklı yöntemlerin olacağını bilmelerini isterim." ifadelerini kullandı.