ObjektifA Haber
ObjektifA Haber
SİYASET

Adana’da Günün Fotosu: Bir Ayrılık Şarkısı Seç

Adana’da Günün Fotosu: Bir Ayrılık Şarkısı Seç
Paylaş:

Çukurova Belediyesi Başkan Vekilliği seçimi CHP'nin tüzel kişiliği ve İl Başkanı Orhan Bayram'ın beklentisi doğrusunda gerçekleşti. Bu işin kazananı olduğu kadar bir köşeye atılanı da vardı.

Dün kıyılan bir nikah töreni öncesi CHP Adana İl Başkanı Orhan Bayram ile rüşvet aldığı gerekçesiyle hapse mahkum edilen eski BŞB Başkanı Zeydan Karalar VIP salonda yan yana geldi.

Zeydan'ın önerdiği isimleri aday göstermeyip kendi adayı Sıtkı Keskin'i genel merkezin de onayı ile yarışa sokup kazanan CHP İl Başkanının yüzünde belirgin bir tebessüm vardı.

Buna karşın Zeydan'ın somurtkanlığı ve düşünceli hali dikkatleri üzerine çekti. Acaba 'benim raf ömrüm doldu mu' diye içinden geçiriyordu! 

Aradaki buzlar çözülülür mü çözülmez mi bilinmez. Kesin olan Zeydan Karalar'ın artık Adana siyaseti üzerindeki ahtapot ellerini çekip torun sevmeye başlaması gerektiği. 

İbrahim Tatlıses'in şarkısındaki gibi;

Bir ayrılık şarkısı seç
Sessizce çal benim için
Yüreğin ellerinde
Öylece kal benim için.

Ali PEKMEZCİ

Bu haber ObjektifA Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Adana’da Sayıştay Şoku: Neler Kayıp!

Akışın sonuna geldiniz.