ObjektifA Haber
ObjektifA Haber
YEREL

Anıl Tanburoğlu, Sıtkı Keskin’i Hedef Aldı

Anıl Tanburoğlu, Sıtkı Keskin’i Hedef Aldı
Paylaş:

Çukurova Belediyesi’nde Başkan Vekilliği seçiminin ardından siyasi tartışma alevlendi. Yeni Parti Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, CHP’nin adayı Sıtkı Keskin’in seçilmesine tepki göstererek, AK Parti ve MHP’li meclis üyelerinin desteğiyle seçildiğini öne sürdü.

Tanburoğlu, yaptığı açıklamada Keskin’i hedef alarak, “Belediye başkan vekilliğine AK Parti ve MHP’nin oylarıyla seçilen butlan CHP’li başkanvekilinin Çukurova sokaklarında başını ne kadar dik gezdireceğine artık Çukurovalı vatandaşlar karar vermelidir” ifadelerini kullandı.

Çukurova’daki seçim bu kez de siyasi açıklamalar ve karşılıklı eleştirilerle gündeme geldi.

 

Bu haber ObjektifA Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Orhan Bayram Siyasi Rüşdünü İspatladı

Akışın sonuna geldiniz.