PTT üzerinden emekli maaşı alanlar artık para sıkıntısı çekmeyecek. Ay sonunu emekli maaşı ile getiremeyenler için yeni haber PTT'den verildi ve bu karar ile PTT emeklisi rahat edecek ve yüksek limitli kredi kullanımı sunulacaktır. PTT üzerinden aldığınız emekli maaşı hesabı ile birlikte verilecek olan tüm krediler, Aktifbank aracılığı ile sizlere sunulacaktır. Emekli maaşınızı eğer PTT üzerinden almıyorsanız, PTT sizlere maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirdikten sonra kredi işlemleri için hesap açacaktır. 

PTT EMEKLİ KREDİSİ 

100.000 TL'ye kadar güncellenen bu yeni kredi limitleri, Başvuru yapacak olan emekliler için oldukça güzel bir haber olarak karşımıza çıkıyor. Emekli maaşlarını PTT üzerinden alan herkes, Başvuru yaparak bu ödemeleri diledikleri zaman hesaplarına atabilecek. Üstelik, kredi notu düşük olsa bile, Emekli maaşı alan kişiler, bu ödemeleri hemen aynı gün içinde hesaplarına verilecek ve bu hesaplarda hızlı ve anında kredi ödemesi yapılacaktır. 

PTT üzerinden başvuru yapacak olan kişilere, SMS ile de kredi imkanı sağlanıyor. SMS ile PTT üzerinden kredi başvurusu PTT yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazın ve bu mesajı 3050 numarasına gönderin. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız ve kredi kullanımı açılacaktır. Onaylanan kredileri ise banka şubelerine gitmeden PTT üzerinden hemen hesaplara atabileceksiniz. PTT sms ile onay alan kişiler en yakın PTT şubelerine giderek, Bireysel gişe personeli yardımı ile hemen aynı gün içinde kredi kullanabileceklerdir.