PTT üzerinden verilecek olan yeni nakit kampanyasında ihtiyaç kredisi almak isteyen Bireysel müşterilerin PTT üzerinden verilecek olan kredilerde limitlerin yükseldiği duyuruldu. acil ihtiyacınızın olması durumunda sizler de PTT üzerinden ihtiyaç kredisi almak için hemen aynı gün içinde işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu Kredi kampanyasına katılarak başvurunuzu gerçekleştirerek 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli PTT bireysel kredi kampanyasına katılarak Kredi kullanabilirsiniz.

31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan bu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında Kredi işlemlerini yapacak olan tüm vatandaşların başvurularını gerçekleştirmeleri halinde kredi işlemleri internet üzerinden veya sms ile de yapılmaktadır. Cep telefonunuz üzerinden sms ile PTT üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasına göndermeniz halinde bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak Kredi başvurusunda bulunmuş olacaksınız.

PTT vermiş olduğu bu ihtiyaç kredisi kampanyasında sadece ihtiyaç kredisi olarak emekli vatandaşları değil sigortalı olarak çalışan vatandaşlara da Kredi ödemeleri vermektedir. PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanmak isteyen vatandaşların aynı gün içinde PTT şubeleri üzerinden yapacakları işlemlerde kredi puanı düşük olsa bile kendi kredi notuna göre faiz oranlarından yararlanarak ihtiyaç kredisi alabilmektedir. PTT bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişilerin banka müşterileri olmaları durumunda PTT şubeleri üzerinden yapacakları işlemlerde aktif Bank aracılığı ile birlikte kredi kullanabilmektedirler.