PTT üzerinden yeni başlatılan bu kampanyada 20 bin TL ödeme verileceği açıklandı. 20 bin TL kredi ödemesi alacak olan kişilere kısa süreli ve düşük faizli verilecek olan bu krediler, ihtiyacı olan 20 milyon kişiye verilecek. PTT yaptığı yeni kampanya ile birlikte ihtiyaç kredisi olarak vereceği bu kredileri, kredi notu düşük olan bireylere de ödeyecek ve Aktifbank ile birlikte verecektir. 

PTT 20.000 TL KREDİ 

PTT üzerinden başlatılan bu yeni nakit kampanyasına başvuru yapmak isteyenlerde hızlı ve anında işlem yapabileceklerdir. PTT üzerinden 20 bin TL kredi almak isteyenler ister PTT şubelerine giderek, isterse de SMS atarak hemen sonuç öğrenebilirler. PTT yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 3050 numarasına göndererek 20 bin TL ve üzerinde kredi başvurusu yapmış olacaksınız.

Emekli olan kişilerin de katılacağı bu kampanyada, maaş müşterisi olma şartı ile 20 bin TL ödeme alabileceksiniz. 20 bin TL ve üzerinde ödeme alacak kişilerde emekli maaşları ile en yakın PTT şubesine gidebilir ve bu kredilerden faydalanabileceklerdir. Emekli maaş hesapları üzerinden sizlere destek verilecek ve bu destekler ile birlikte de krediler hesaplara yatarak kullanılacaktır.