ObjektifA Haber
ObjektifA Haber
GÜNCEL

Yavaş ve Zeydan Tarsus Cezaevi’nde

Yavaş ve Zeydan Tarsus Cezaevi’nde
Paylaş:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile rüşvet aldığı gerekçesiyle 6 yıl 3 ay hapse mahkum edilip Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Zeydan Karalar, Tarsus Cezaevi’nde tutuklu bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Karalar, Tarsus Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’i ziyaret etti.

Yavaş ve Karalar, ziyarette Seçer’e geçmiş olsun dileklerini ileterek bir süre sohbet etti. Ziyaretin, Seçer’e yönelik dayanışma ve destek mesajı taşıdığı ifade edildi.

Ayrıca Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer'e de ziyarette bulundular. 

Bu haber ObjektifA Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Adana-Antalya Arası Daha da Kısalıyor

Akışın sonuna geldiniz.