Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank ve PTT 18 yaş üzeri olan kişiler için yeni bir kampanya başlattı ve Bu kampanyada 50 bin TL gelir belgesiz 100.000 TL ise gelir belgeli bireysel kredi kullandıracağını açıkladı. Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank ve PTT üzerinden bireysel tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar nakit ihtiyaçları doğrultusunda bankaların başlatmış olduğu yeni kredi kampanyası ile birlikte ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabilecekler ve bu ödemelerden faydalanacak olan tüm vatandaşlar gelir belgesiz kredi 50.000 TL alabileceklerdir.

4 banka tarafından başlatılan Bu kampanyada başvuru şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar istedikleri zaman nakit kredi kullanmak istiyorlarsa bu bankaların internet sitesini ve bu bankaların internet bankacılığını kullanarak tüketici kredisi kampanyasına başvurularını gerçekleştirerek hızlı bir şekilde işlem yapabilmektedir. 

Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank ve PTT özellikle kendi Bankası üzerinden emekli maaşı alan veya maaşını kendi bankasına taşımak isteyen vatandaşlar içinde hızlı bir şekilde kredi ödemesi vereceğini açıkladı. 4 banka tarafından daha başlatılan Bu kampanyada nakit kredi ödemesinden faydalanmak isteyenler banka şubelerine giderek işlemlerini gerçekleştirebilecekleri gibi aynı zamanda şubelere gitmeden de kredi ödemelerini alabiliyor. 

Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank kamu Bankası olmasından dolayı banka şubeleri üzerinden başvurularını gerçekleştirecek kişilerin kredi notuna ve kredi siciline bakarak onay verirken PTT ise Kredi notu düşük olan kişilere sms ile onay vermektedir. PTT SMS ile kredi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz Kredi yazıp boşluk bırakıp kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasını göndererek başvurunuzu yapabilirsiniz.