Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları, emekli maaş hesapları üzerinden başvuruda bulunanlara ek ödeme ve kredi imkanları sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen emekliler için önemli detaylar şöyle:

Emeklilere özel olarak sunulan bu kampanya kapsamında, emekli maaş hesapları üzerinden başvuruda bulunanlara 50.000 TL'ye kadar ek ödeme imkanı sağlanıyor. Ancak, bu ek ödemelerin miktarı, bireylerin daha önce bankalar aracılığıyla kredi kullanıp kullanmadıklarına göre değişiklik gösteriyor. 50.000 TL ek ödeme almak isteyen kişilerin, daha önce ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılarak başvuru yapmış olmaları gerekiyor.

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank ve PTT gibi önemli kamu bankaları, emekli maaş hesapları üzerinden başvuran emeklilerin taleplerini değerlendirerek hızlı bir şekilde ödemeleri gerçekleştirecekler. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler, tüm işlemlerini bankaların internet siteleri, şubeleri ve mobil uygulamaları üzerinden kolayca gerçekleştirebilirler.

Emeklilere sağlanan bu ek ödemelerin yanı sıra, ihtiyaç kredileri başta olmak üzere çeşitli kredi olanakları da sunuluyor. Düzenli ödemeleri olan tüm emekliler, devlet destekli faiz oranlarıyla ihtiyaç kredileri, borç kapatma kredileri, konut kredileri ve taşıt kredileri gibi farklı kredi fırsatlarından faydalanabilirler.