Ziraat Bankası yenilikçi kredi kampanyası ile birlikte gelir belgesiz olarak yeni bir ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini açıkladı. 30 bin TL 24 ay vadeli kredi kullanmak isteyen vatandaşların Ziraat Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirerek bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte bu işlemlerini hızlı bir şekilde yapabileceğini bilmesi gerekiyor. Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve Bu bankanın gerçekleştirilen Kredi kampanyasına katılarak hızlı bir şekilde işlem yapabileceksiniz.

Ziraat Bankası yapmış olduğu Bu kampanyada belirli şartlara uygun olan vatandaşlara kredi ödemesi verirken nakit kredi kullanacak olan kişilerin banka müşterileri olmaları halinde Ziraat mobil uygulaması üzerinden hem gelir belgesiz olarak alabilecekleri Kredi haricinde bu kredilerde sıfır masraf ile birlikte de işlem yapabilmektedir. Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız banka hesabınız üzerinden internet bankacılığı şifresi oluşturabilir ve kredi kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi almak için emekli olmanız durumunda ise maaş müşterisi alan vatandaşların daha önce kredi alıp düzenli ödemeler ile birlikte emekli kredisini ödemeleri halinde Ziraat Bankası bu kişilere belirli limitlerde Kredi açacak ve tekrar ihtiyacı olması durumunda da mobil uygulama üzerinden kullandırmaktadır. Ziraat Bankası şubelerine giderek başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz gibi banka şubelerine gitmeden de dilediğiniz zaman ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabileceğiniz bir kredi kampanyası bulunmaktadır. Ziraat Bankası banka şubeleri üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusunda banka müşterisi olmayan kişiler kimlik ve gelir belgesi ile birlikte ikametgah belgesini de bankanın bireysel müşteri temsilcisine verip Ziraat Bankası kredi başvuru formunu doldurması gerekiyor.