28. Dönem Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı olan Şahin Çetin’e Adana’nın ve Türkiye’nin önemli oda ve borsa başkanlarından tam destek geldi.

Aday adayı olması sebebiyle ziyaretlere hızlı başlayan 28. Dönem Adana Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olan Şahin Çetin adananın önemli sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu. Ziyarette tüm başkanlardan destek sözü alan çetin; her zaman iş dünyamızın ve esnaf kardeşlerimizin yanında olacaklarını ifade etti.

Türkiye’nin en eski oda ve borsalarını ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden 28. Dönem Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Şahin Çetin, “Kurumun çalışmalarını yakından takip ediyorum ve takdir ediyorum.” dedi.

Çetin; içinizden ticaret hayatından gelen biri olarak 4 yıl il yönetimi ve başkan yardımcılığı ve 6 yıla yakın Çukurova İlçe Başkanlığından sonra memleketimize daha iyi hizmet etmek adına siz kıymetli odamızın ve borsalarımızın tüm sıkıntılarını çözmek, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için aday adayı oldum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu ‘Türkiye Yüzyılı' vizyonu doğrultusunda, hizmetin diğer bir kulvarında mücadele etmek için büyük bir şevk ve azimle Genel Merkezimin bana vereceği her görev doğrultusunda çalışmaya devam edeceğim dedi.

Oda ve borsa başkanlarının fikirleri ve düşüncelerinin kendisi için önemli olduğunu kaydeden Çetin, “sizlerin teklif ve önerileriniz doğrultusunda Adana’mıza, memleketimize, insanlarımıza nasıl hizmet ederiz, bu konularda karşılıklı istişare içinde olmakta fayda görmekteyim. Birçok platformda bir araya geliyoruz ama yine de nasip oldu aday adaylığımım nedeniyle bir kez daha bir araya gelmiş olduk.” şeklinde konuştu.