1989 yılından bu yana Adana merkezli hizmet veren Polat Medya Ltd. Şti. “MEDYAPARK” markası ile Açık hava reklamcılığı alanında kent merkezi içerisinde sahibi olduğu, işlettiği Megaboard, Megalight, Billboardlar, Dijital panolar, Raket-CLP ve Duvar Reklam alanları ile portföyündeki birçok kurumsal markanın açık havadaki sesi ve yüzü olarak yer alıyor.  

1988 yılında Medya ve İletişim uzmanı Turan Polat’ınönderliğinde kurulan Ajans; bugün “MEDYAPARK ADANA” markasıyla açık hava reklamcılığında Adana’nın en stratejik noktalarındaki reklam alanlarıyla müşterilerine hizmet sunuyor. 

 Medya park; portföyündeki müşterilerine Medya Planlama, Satın alma ve P&R hizmetleri sunmanın yanında Adana merkezi ve en stratejik noktalarında günden güne büyüyen Açık Hava Reklam medyaları çeşitliliği ile firmaların, kurumların ve birçok ünlü markanın mesajlarınıkitleler ile buluşturuyor.

 Açık Hava Reklamcılığında sektöre getirdiği teknolojik ve modern inovasyonlar yanında stratejik planlama yöntemleri ile sektörde örnek bir kurulmuş olan Medyapark ; 35. Yılında  Özenle seçilmiş “Reklam Alanları” ve modern, teknolojik Network’ü ile Türkiye çapında bir çok kurumsal  firma ve Adanalı firmalara hizmet sunuyor. M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ, ADANA STADYUMU, ESAS 01 AVM ÖNÜ, AOSB, HAVALİMANI, KİZA İŞ MERKEZİ, ÇUKUROVA KULÜBÜ, ADANA METROSU gibi alanlarda reklam medyaları portföyü olan Medyapark ; Farklı boyutlarda, konumlarda ve özelliklerdeki reklam alanlarıkullanımı sunuyor. Akıllı Medya Planlama hizmeti ile hizmet verdiği firmaların reklam kampanyalarında en uygun billboard, megalight ve dijital reklam alanlarının seçimi ve planlama hizmeti yanında talep edildiğinde dikkat çekici tasarım önerileri ile firmalara tasarım desteği de veriyor.