Emeklileri bile kıskandıracak promosyon haberi geldi. Havza Belediyesi'nde görev yapan memur, kadrolu işçi ve 696 Sayılı KHK ile istihdam edilenler için büyük bir müjde geldi. Geçtiğimiz günlerde yapılan maaş promosyon ihalesi sonucu, belediye çalışanları 30 bin 200 lira promosyon almaya hak kazandı. Bu gelişme, Havza Belediyesi çalışanlarının yüzünü güldürdü. İşte detaylar.

184 Çalışana Rekor Promosyon

Havza Belediyesi ve Yapı Kredi Bankası Merzifon Şubesi arasında imzalanan maaş promosyon anlaşması, 184 belediye çalışanını sevindirdi. Yapılan ihaleye 7 banka katıldı ve Yapı Kredi Bankası Merzifon Şubesi, en yüksek teklifi vererek ihaleyi 3 yıl süreyle kazandı. İhale sonucunda, Havza Belediyesi çalışanları Nisan ayında tek seferde 30 bin 200 lira promosyon ödemesi alacaklar.

Belediye Başkanı Açıklamalarda Bulundu

İhale sözleşmesi, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Yapı Kredi Bankası Merzifon Şubesi Müdürü Ozan Arslan tarafından imzalandı. İmza töreni, Havza Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşti. Yapı Kredi Bankası Merzifon Şubesi Müdürü Ozan Arslan, Havza Belediyesi ile çalışacak olmanın mutluluğunu ifade ederek, belediye çalışanlarının bankanın çeşitli ürünlerinden ücretsiz ya da indirimli olarak faydalanabileceklerini belirtti. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise, ihalenin 184 belediye çalışanını kapsadığını ve çalışanların Nisan ayında tek seferde promosyonlarını alacaklarını duyurdu. Bu promosyon ödemesi, Havza Belediyesi çalışanları arasında büyük bir memnuniyet yarattı. Alınan promosyonun hem motivasyon kaynağı olması hem de ekonomik açıdan bir rahatlama sağlaması bekleniyor. Çalışanlar, yapılan bu anlaşmadan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler ve promosyonun kendileri için "hayırlı olmasını" dilediler.