2007 yılından bu yana  yazılım ve biliim sektöründe hizmet veren Gazisoft Bilişim San. Tic. Ltd. Şti. özellikle 2011 yılında ciddi anlamda yöneldiği haber yazılımı sektöründe Türkiye'nin en çok tercih edilen firmaları arasında yerini aldı ve uzun süredir bunu korumayı başardı. 

2.000'den fazla ulusa veya yerel haber sitesi yazılım çözümü olarak Gazisoft haber yazılımını tercih ediyor. Son olarak 2 aydır üzerinde çalıştıkları ve tamamnen yeni trend ihtiyaçlara yönelik UI ve UX baz alınarak hazırlanan ve adına VEGA dedikleri temayı bu gün itibariyle tanıttı! 


Şirketten yapılan açıklama şu  şekilde; 

Sizler için hazırlanan yeni temamız VEGA tema yayınlandı! Hız, SEO, Google Haberler ve Keşfet gibi kriterlerin önem kazandığı, soft ve okunabilirliği artan temaların kıymetli olduğu dönemde tüm bu özellikleri 15 yılı aşkın tecrübemizle bir araya getirerek harmanladığımız temamız ile birlikte bazı alt yapı değişikliklerimiz de oldu; 

Yeni temamız tamamen okunabilirlik, erişebilirlik ve performans üzerine yapılandırılmış ve 2 ayı aşkın süredir pilot sitelerimizde her türlü canlı testlere ve yüklere tabi tutulmuştur. 

İşte Vega tema ve Versiyon 7.5 ile gelen bazı temel değişiklikler; 


1-) Mobil Sitemiz Kalkıyor. 
Vega tema kullanıcıları artık domain.com/mobil şeklinde bir siteye sahip olmayacak çünkü gelişen responsive teknolojileri ve arama motorların talepleri neticesinde  ayrıca bir mobil site yapımına ihtiyaç kalmamıştır.

2-) Cache Temizleme
Hızın ön planda çıktığı çağımızda cache yani ön bellek büyük önem kazanıyor ancak bazen ön belleği hızlıca temizlememiz gerekebiliyor bu durumlar için panelde cache temizleme özelliği geldi. 

3-) RSS Yapılandırılması
Yeni teknoloji ve ihtiyaçlara göre RSS servisimizde yenilik yapıldı. 

4-) Newsmap
Google Haberler yani publisher center ve özellikle keşfet için yenilikler eklendi. 

5-) MySQL ve PHP Sürüm güncellemeleri
Daha performanslı ve gerekli ihtiyaç olmasından dolayı MySQL veritabanı sürüm ve optimizasyon ile php arka plan kodlarında değişiklikler gerçekleştirildi.

DEMO ADRESLERİMİZ

VEGA TEMA
Admin Panel Demo