Call of Duty'nin bir süredir heyecan içerisinde  beklenen mobil versiyonu bugün itibarıyla dünya genelinde oyuncularla buluşuyor.Oyunun 21 Mart 2024 tarihinde resmi olarak piyasaya sürülüyor ve artık herkes oynayabilecek .

Bu oyun, Shanghai, Beenox, Digital Legends ve Solid State gibi önde gelen stüdyoların bir araya gelmesiyle geliştirildi. Klasik Verdansk haritasında 120 oyuncuya kadar destekleyen bir battle royale deneyimi sunan Warzone Mobile, aynı zamanda 48 oyunculu Rebirth Island haritası ve özel yeniden doğma moduyla da dikkat çekiyor.

 

 

Oyun, klasik Call of Duty çok oyunculu özellikleri ve farklı haritalarda ve modlarda çeşitli savaş deneyimleri sunuyor. Ayrıca kişiselleştirilebilir kontrol ayarları da oyuncuların oyun deneyimini kendi tercihlerine göre şekil almasına olanak tanıyor.

Warzone Mobile, konsol ve PC sürümleriyle ilerlemeyi paylaşarak oyunculara aynı hesap üzerinden oyun deneyimlerini takip etme ve ödülleri farklı platformlarda kullanabilme olanağı sağlıyor..

Başlayacak olan "Operation: Day Zero" etkinliği ise oyuncuları Verdansk ve Rebirth Island'daki çeşitli savaş bölgelerinde mücadele etmeye davet ediyor, bireysel ve topluluk ödüllerini kazanma fırsatıda mevcut.