0.99 faizlerle kredi almak isteyenler için yeni bir haber daha var. TBMM onayından da geçen bu yasa ile birlikte, Şubat ayından sonra 0.99 faizlerle kredi vermesi planlanıyor. Devlet destekli olarak verilecek 0.99 faizli kredi Ziraat Bankası tarafından ödenecek. Bu ödemeleri almak içinde bazı şartlar gerekmektedir. 

0.99 FAİZLİ KREDİ 

0.99 faizlerle ihtiyaç kredisi alacak kişilerin, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşından büyük olması, Kredi puanı 1100 ve üzerinde olması ve kredi politikalarına uygun bir müşteri olması istenmektedir. Ayrıca daha önce Ziraat Bankası hesabınızın olması ve hatta bu bankadan kredi, Kredi kartı kullanıyor olmanız da gündeme geldi. Bu krediyi alacak kişiler ise belirli limitlerde başvuru yapabilecekler.

LİMİT 10 BİN TL 

10 BİN TL kredi limiti hazırlandı. Başvuru yapacak olan kişiler 0.99 faizlerle kredi almak için 10 bin TL'ye kadar başvuru yapacak ve 24 a vadeye kadar bu ödemelerin geri ödemesini yapacak. Eğer daha yüksek limitlerde ve daha uzun vadelerde kredi almak istiyorsanız, Banka müşterisi olan kişiler kendilerine hazırlanan Mobil uygulama üzerinden verilecek düşük faizli gelir belgesiz 50.000 TL kredi kampanyasına katılabilir. Kampanyaya sadece sigortalı olarak çalışan kişiler değil, Ayrıca emekli maaşını bu bankadan alan ve kredi sicili temiz olan tüm emeklilerde yararlanacaklardır.