Ziraat Bankası yeni başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte genel müdürlük onaylı 100.000 TL'ye kadar sizlere ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini açıkladı. 21 ve 31 Aralık tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirerek bireysel tüketici kredisi kullanacak olan tüm müşterilerine Ziraat Bankası uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemesi vererek bireysel tüketici kredisi kampanyalarına katılmış olacaksınız. Ziraat Bankası yapmış olduğu bu yeni kampanyada 21 ve 31 Aralık tarihleri arasında bireysel tüketici kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi vereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan kişilerin banka müşterileri olmaları halinde ihtiyaç kredisi başvurularını internet üzerinden veya müşteri hizmetleri numarası üzerinden de 7 gün 24 saat yapabilecekleri bir kampanya hazırlandı. Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız banka müşterisi olmanız durumunda sizlere düşük faizi ve masrafsız olarak Kredi Ziraat mobil uygulaması üzerinden kolay bir şekilde verilmektedir.

100.000 TL'ye kadar başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz bu krediler de 50.000 TL üzerindeki tüm kredilerde 24 ay vadeli olarak işlem yapılırken Ziraat Bankası tarafından verilen 50.000 TL'ye kadar kredilerde ise 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak geri ödemesini sağlayabileceğiniz Kredi paketleri mevcut bulunmaktadır.

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar aynı zamanda banka müşterisi olmaması durumunda ve özellikle de emekli olması durumunda emekli maaş hesapları üzerinden işlemlerini gerçekleştirerek bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabilirler ve başvurularını gerçekleştirecek hızlı bir şekilde bu banka üzerinden kredi kullanabilirler.